Североисточниот плански регион на Македонија

unnamed

Локација: СИПР
Таргет група: претставници на различни етнички заедници во државата
Активност: Едукација, работилници и камп за претставници на различни етнички заедници, кои живеат во општините од регионот.

Share this post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *