Контактирајте не


Консултирајте се со нашиот искусен тим за целосни решенија за вашите  проблеми.

Наша канцеларија


Адреса:ул. “3та МУБ“ бб Кратово, Македонија

Телефон:++389 78 464 401

Емаил: regionalencentar@gmail.com

Работно време


Понеделник - Петок од до

Сабота - од до

Недела - Неработен