Запознај го Кратово на велосипед

49-2

Локација: Кратово и Осоговски регион
Таргет група: домашни и странски посетители во регионот
Активност: Набавка на 4 велосипеди и промоција на различни туристички дестинации, што можат да се посетат со велосипед. Подготовка на промотивни материјали, брендирање на велосипеди и нивно изнајмување за потребите на различни посетители

Share this post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *